Télikertet szeretnék

Télikertet szeretnék vásárolni és beépíttetni

Télikertet szeretnék vásárolni! A télikert megrendelése előtt lehetőség van egy látványterv készítésére, melyet az Ön házához szabunk.

Télikertet szeretnék gyártatni és beszereltetni!

Megnyugtatjuk, jó helyen jár, mert mi erre vagyunk szakosodva. Nem értünk mindenhez, de télikertet tudunk gyártani az Ön megelégedésére is. Ár-érték arány tekintetében a télikert kivitelezésében, a piacon kiváló munkákat tudunk felmutatni.

Az oldalunkat Önnek készítettük, mert ha jó minőséget akar a végtermékben látni, akkor megtalálta az Ön télikert gyártóját, kivitelezőjét.

Télikert gyártása

A műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és az ára alacsonyabb, mint az alumínium télikerté. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag télikert készítése mellett, figyelemben véve azt, hogy a statikai szerepet a külső alumínium merevítő látja el.

Az általunk gyártott télikert konstrukció teherbíró-képességét az acél- és az alumíniumerősítések szolgálják.

Kérdés: Télikertet szeretnék akkor, műanyagból, alumínium merevítőkkel ellátott télikert konstrukció, vagy a hőhídmentes alumíniumból készült vázzal készített télikert hőszigetelése jobb?

A válasz: mivel a műanyag profil nem jó hővezető, de a külső merevítés közvetlenül nem játszik szerepet a hővezetésben, ebből adódóan nem párásodik, hőszigetelése jobb. Megjegyzés: nagyobb fesztávok esetében az alumínium vázzal épített télikert nélkülözhetetlen, amit szívesen vállalunk megépíteni.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg az Ön saját télikertjét, igyekszünk már árajánlat készítésnél a megfelelő kialakításra épülő ár- érték, minőség összhangját megteremteni.

Télikertet szeretnék!

Télikertek tervezésénél, télikertek gyártásánál, télikertek szerelésénél különösen figyelünk a házának a felépítésére, és Önnel együtt találjuk ki a megfelelő megoldást, ami alapján megvalósíthatjuk az elképzeléseink. Ha télikertet, terasz beépítést, medence fedést, kocsibeállót, előtetőt szeretne, nálunk mindent megtalál, le tudjuk gyártani és be tudjuk szerelni.

télikertet szeretnék
télikertet szeretnék

Miért érdemes minket választani, télikert kivitelezés esetében?

  1.   Ingyenes árajánlat készítése, télikertet szeretnék, 1 munkanapon belül, télikert és egyéb szerkezetek, építmények esetében.
  2.   Ingyenesen felmérjük az árajánlat készítést követően a télikertet, terasz beszerelését és megbeszéljük Önnel az elképzeléseit, hogy a lehető legjobb döntés szülessen.
  3.   Díjtalan télikert látványtervet készítünk a felmérés szerint.
  4.   10 év garancia a beépített szerkezetekre, télikertre, előtetőre, terasz beszerelésére.
  5.   Elégedett ügyfelekkel a több mint 100 télikert, üvegportálok, előtetők beszerelésével büszkélkedhet a cégünk.
  6.   20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakembereink a télikertek és egyéb építmények kivitelezésével.
  7.   Garanciális problémák esetén, kifogások nélkül gyorsan rugalmasan megoldjuk a felvetett problémákat.
Árajánlatot kérek

Miért érdemes a télikert kivitelezését ránk bízni, a leírtakon túl:

A télikert megrendelése előtt lehetőség van egy látványterv készítésére, melyet az Ön házához szabunk. A télikert látványterv készítéséhez szükség lesz egy-két fotóra a beépítendő területről. A legmodernebb technológiák biztosítják, hogy az előzetes tervrajz kiegészítőjeként egy valósághű képet kapjon a beépítendő télikertjéről, amihez csatlakozik a nézeti gyártási rajzok, árajánlat projektszámával azonosan. Télikertet szeretnék. Ezt követően jöhet a szerződés és a szerelési megállapodás. A szerződést követő  2-4 hét után pedig, pedig a valósan a  télikert kerül időben a megfelelő helyre, a megbeszéltek szerint.

A télikertet szeretnék oldal is biztató lehet az Ön számára és a kivitelezési munkát is csak utólag kell kifizetni, a szerződés szerint beépített télikertre. Mi befolyásolja még a árat?

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

 

Télikert
Télikert kivitelezés