Előtető

Előtető

Az elő tető gyártása mellett cégünk fő profilja a télikert gyártása szerelés, terasz beépítés. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik a termékeink gyártása és előtető teraszra szerelése. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gyártás és szerelésről ISO minősítésünk van.

Az előtető nem csak egy lakás dísze, hanem nagyon sok funkciója van. A zuhogó esőben a nyári hőségben, téli hóesésnél nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a vas vázra épített hullámpalát.

Aluminium előtető

Ma inkább alumínium vázból építenek egy terasz fedést, előtető teraszra, ami tetőn polikarbonát, üveg lehet. Mi már nem készítünk fából és vasból, mert nem időtálló. A fedett terasz építését úgy tervezzük meg, hogy később még télikert is lehet belőle. A terasz tető fedés mára eltolódik az új megoldások felé. Még nem eléggé vagyunk fogékonyak az új megoldásokra, és ma nagyon elterjedt a fa teraszfedésre, amit már nagyon sok helyen lebontunk, mert beázik, elrohad, megeszik a bogarak stb.

Mi korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőt. Az alumínium profilunkból aluminium előtetőt, medencefedést, télikertet, teraszbeépítést , függönyfalat lehet gyártani. A télikert felszerelést korszerű anyagokból készítjük.

 

Referencia képeink:

 

 

Az elő tető gyártása és készítése kifejezetten alkalmas, hogy tagja legyen a Partner-Doors Kft széles választékának, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető gyártásának és kialakításának választékát a különböző stílusok között találja meg, keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldást az előtető, függönyfal télikert gyártására. Az előtetőről részletesen személyes beszélgetésről tudunk információt adni a minőségről, árról, tervezésről.

Az előtetők formái lehetnek: íves, alakos. kerekített, sima tető.

Nagyobb előtetők, főleg a teraszok előtetői, vagy kocsibeállt előtetői, támasztó lábakkal van felszerelve, támaszkodva. A fedett terasz tető szerkezete, felületi lezárása polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből lehetséges. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit a árajánlat kérő lapon talál. Kérjen ingyenes felmérést az árajánlatot követően.

antrazitszürke előtető érd
antrazitszürke előtető érd
antrazitszürke előtető érd - elő tető gyártása
antrazitszürke előtető érd

Árajánlat kérés:

Az egész országban dolgozunk Budapest, Budaörs, Érd, Diósd, Pilisvörösvár, Üröm, Budakeszi, Dunakeszi, Szentendre, Pécel, Nagytarcsa, Pest megyében, Balaton környékén és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb télikertet, kocsibeállót, előtetőt a helyszínre szállítva szereltük.

Elő tetőket szereltünk Ausztriában, Budapest környékén, a Balaton környékén, Sopronban , Magyarország sok-településén is.

Köszönet, hogy átnézünk egy weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését, árajánlatkérését.

Iroda: 1205 Budapest Határ út 83.  E-mail: partnerdoors@gmail.com  tel: 20/336-0643, 1/287-8100

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Télikert árak
Medencefedés, medence fedése