Medencefedés, medence fedése

Medencefedés, medence fedése

 

Medence fedése mindegyik esetében a nyár meghosszabbítása a cél. A medence fedés lehet hőszigetelt, hőszigetelés nélküli. Kérjen ajánlatot több változatra.

A medence fedése nem egyszerű feladat a gyártó és szerelő részéről sem. A medence fedése hőszigetelten inkább a mi profilunkban illik és nem a  hőszigeteletlen medencefedés.

A mobil, eltolható medencefedés nem hőszigetelt ezért azt hidegebb időkben nem lehet használni.
Cégünk évek óta foglalkozik különböző teraszbeépítés medence fedés megoldásokkal, télikerttel, függönyfalakkal, előtetőkkel, medencefedéssel.
Rengeteg választható módozat áll a rendelkezésükre, beleértve a medence formát, alakját, alkalmazott szerkezeteket, alacsony vagy magas légterű legyen a medence fedése.

Nézze meg videónkat!

Medencefedés árak

Az árajánlat kérés egy kattintással elérhető!

 

Medence fedése esetében is lehetősége van, hőszigetelt, illetve nem hőszigetelt rendszer közül választani. A hőszigetelés nélküli rendszer nyilvánvalóan olcsóbb, mint a hőszigetelt.
Tehát a medencefedésnél is elérkeztünk a választás egyik fő szempontjához, az árhoz. Amely nem csak a gyártó cég számára, a megrendelő számára is az egyik fontos tényező. Az ár-érték arány függősége nagy gondot jelent mindig a választásnál.

A piacon ugyanis sok hozzá nem értő foglalkozik medencefedéssel, teraszbeépítéssel, télikert építéssel, az árverseny nagy ezért az igazság egy részét elhallgatják. A medencefedés gyártása nem egyszerű feladat a gyártó és szerelő részére, mert a hőhídmentesség megtartása, vagy megfelelő ívek miatt beállítása, gyártása komoly szakértelmet igényel.

Mi mindenről tájékoztatjuk az ügyfeleinket. Így részletes információval szolgálunk az alkalmazott medencefedés rendszerünkről, hogy a vevő biztos lehessen abban, hogy azt kapja, amit kért. Medence fedése.
Tehát ha Ön hőszigetelés nélkül szeretné medencéjét lefedni, mert nem használja télen, vagy nem tartja lényegesnek a hőszigetelést, úgy azt fogjuk Önnek legyártani, kiszállítani. Nem állítjuk egy egyértelműen hőszigetelés nélküli rendszerről, hogy nem fog megfagyni a víz, vagy nem fog elhervadni a növény, esetleg megfagyni alatta.
Elérkeztünk a döntés másik fontos szempontjához, mely szerint: mire van Önnek szüksége?
A medencefedés esetében a mobil eltolható polikarbonátfedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire nem fontos a hőszigetelés. Ezek a szerkezetek, könnyű szerkezetes alumínium vázból, egy sínpályából és nyilván a fedést szolgáló általában 10 mm-es polikarbonátból, vagy tömör 4mm.-es polikarbonátból állnak.

A medencefedés rendszer egyik hatalmas előnye, hogy bármilyen formát létre lehet hozni, hiszen a polikarbonát hajlítható, az alumínium szintén, a mobilitása is igen óriási, hiszen nem kell figyelni a hőhidak kialakulására. Medence fedése. Karbantartása, takarítása igen egyszerű.

Összeállítása:

A medencefedést Összeállítani szintén egyszerű, hiszen könnyű szerkezetről van szó.
A hátránya, nyilvánvalóan az, hogy a külső- belső hőmérséklet csak minimálisan tér el, a belső tér javára, amikor nem süt a nap.
Azonban ha medencéjét nem csak nyáron, télen is használni akarja, akár hóesésben, úgy a hőszigetelt rendszer egy páratlan megoldást kínál. Igaz, hogy ebben az esetben már megkötésekkel kell megbékélnünk, hiszen ebből görbe felületek nem hozhatóak létre.

Körívet csak egyenesekre való bontással lehet vele követni, igaz, így is igazán esztétikus medencefedés hozható létre, az akadályt csupán az anyagiak jelenthetik.
A medencefedés hőszigetelt rendszereknél, leginkább az alumínium szerkezet terjedt el a medence fedése esetében. Fontos figyelembe venni az időjárási tényezőket és terheket, így pazar megoldást kínál az alumínium tetőrendszerünk, egyszerűen nagyszerű.

Rengeteg forma választható, a victorianustól, a félnyereg tetőn át, a bonyolultabb tetőszerkezetekig.
Előnye a rendszernek, hogy négy évszakos. Független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, a belső hőmérséklet szoba hőmérsékletű marad, akár – 15° C-on is!
Ilyen medence fedés rendszer hátránya, hogy kevésbé mobilis, figyelni kell a hő híd mentességre.

A szerkezet ebben az esetben kevésbé könnyű szerkezet, hiszen egy kétrétegű üveg súlya, 30-40 kg-t is elérheti négyzetméterenként!
Tehát lényeges végiggondolni, akár építész bevonásával, hogy fontos-e a hőszigetelés. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.
Tehát:
– Hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt?
– Mennyibe kerül?
– Ki csinálja?
– Milyen mértékű legyen a hőszigetelés értéke?

Mivel érdemes készíteni?

Medence fedése esetében is a munkát, profi szakemberekkel kell végeztetni, mert nem egyszerű minden feltételeknek megfelelni. Később azonban lehetnek problémák, nem lehet elhúzni a mobil rendszert, akadozik, nem záródik, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás. stb.
Azt ajánlom Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, irodával, nem mindegy, hogy kiben bízik meg.
A bizalom egy fontos tényezője a medencefedésnek, akár csak a télikert, vagy teraszbeépítésnek. Hiszen egy hosszú távú kapcsolatról van szó, mivel garanciális termékről van szó.

A legjobb, ha a beépítés után, csak egy újabb beépítés kapcsán találkozik az ügyfél és az eladó, mert ebben az esetben ez jelenti a jó kapcsolatot.
Medence fedése, gyártása, szerelése, nem csak Budapesten, hanem országosan vállaljuk. Mi inkább a hőszigetelt medencefedés hívei vagyunk, ami a télikert rendszerrel építünk.

Mit adunk mi?
– ingyenes helyszíni felmérést a medence fedése, télikert gyártására, terasz beépítésre (előzetes árajánlat kérés után)
– ingyenes szakmai tanácsadást medence fedése esetén.
– ingyenes árajánlat készítést a gyártott termékekre
– minden hónapban akciókkal kedveskedünk
– profi szakembereket a medence, télikert terasz beépítésre.

Köszönjük, hogy végignézte az oldalainkat, várjuk jelentkezését.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

medence fedésemedence fedése medence fedése

medence fedése

 

Előtető
Télikert profin minősítve