Télikert kivitelezés

Télikert kivitelezés 

Télikert kivitelezés és télikert építés profi szakemberekkel. Eltolható vagy harmonika üvegfallal a télikertet, beengedjük a természetet a lakásunkban.

Télikert építés, télikert szakszerűen, mert egy télikert segít, hogy nem kell kilépni a lakásból, hogy élvezhessük a meleg, nyugtató természetet, miközben kint esik az eső, vagy hatalmas pelyhekben hull a hó.

Téli kert kivitelezés. Hova építsük meg a télikertünket?

A házhoz épített télikert lehet a nappali meghosszabbítani, így megnöveli az életteret. Ha nagy nagyméretű, elhúzható toló-bukó erkélyajtót tervezünk rá, nyáron „beengedhetünk” egy kis kertet a lakásba, így a szinte észrevétlenül válik eggyé a lakótérrel. A konyhából nyíló télikerttel kellemes reggeliző- és kávézóteret nyerünk.

Mire kell figyelni?

A télikert tervezésekor mindenképpen szakemberrel kell konzultálni, hogy az álmaink és vágyaink mellett a terv illeszkedjen a kivitelezési előírások és a technikai lehetőségek. Fontos szempont a megfelelő anyagok kiválasztása, de a jó hőszigetelésről és a fűtésről gondoskodni kell.

A télikert kivitelezés, építését profi szakemberekkel végeztesse. Eltolható vagy harmonika üvegfallal nyitva a télikertet, beengedjük a természetet a lakásunkba.

A tervezés során különböző formájú megoldásokban gondolkodhatunk, figyelembe véve a ház formáját, az esztétikai szempontokat és nem utolsósorban a megvalósíthatóságot. De ne feledjük, hogy nem csak egy külön épület felhúzásával van lehetőség télikert kialakítani. A meglévő terasz egy részének, vagy akár az erkély beüvegezésével gyönyörű, növényekkel dúsan beültetett területeket nyerhetünk.

A hőszigetelt télikert építése bejelentés kötelező, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területi illetékes önkormányzat érdeklődni. A télikert kivitelezés komoly szaktudást igényel, ezért bízza ránk a munkát.

télikert kivitelezés
télikert kivitelezés

Mire kell építési engedélyt kérni?

A Helyi Önkormányzat hatáskörébe tartozik a szomszédok beleegyezésével, hogy a télikert kivitelezése megfelel az éghajlat elvárásainak.

A télikert kivitelezés további munkánk mellett, medencefedést, teraszbeépítést , tetőtéri teraszra , függönyfalat stb.

Amennyiben Önnek is elnyertük a tetszését, vagy már rég óta gondolkodik egy télikertben vagy szeretné beépíteni a teraszát, akkor kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kéréshez kattints az alábbi linkre!

Árajánlat kérése!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Télikertet szeretnék
Redőny, reluxa, rovarháló