Télikert árak

Télikert árak változnak, terasz beépítése olcsón, olcsó télikert ára

Télikert árak változnak, annak függvényében, hogy milyen felhasznált anyagot, nyitási módot, és hőszigetelési fajtát választ üvegezésre, polikarbonátra, tartó profilokra. Számít a télikert árnál, hogy alakos esetleg íves a télikert alapja. Keresse szakértőinket! Terasz beépítése olcsón, olcsó télikert, télikert ára!

Télikert ára:

 A leírtakon túl van a szerelési szállítási díj is. Érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Az átlagos télikert árak nagyban függnek a mérettől, a felhasznált anyagoktól, a profiltól, hőszigeteltségtől és még sok minden mástól. Például fontos, hogy a télikertbe milyen nyitási módokat, vagy szigeteléseket tervezünk. Jelentős szereppel bír még a vázszerkezet kialakítása (alumíniummal erősített műanyag, vagy csak alumínium). Számos tényező változtathat a végső áron, de egy dolog biztos. A télikertek ott a legolcsóbbak, ahol a kivitelezés és a gyártás is egy helyen van. Ha ilyen helyen rendelné meg télikertjét, akkor javasoljuk, hogy kérjen ajánlatot tőlünk.

telikert-ara

telikert-arak

terasz beepitese olcson
terasz beépítése olcsón

Ezeket a tényezőket fogjuk most megvizsgálni:

Télikert árak fajtákra

Mobil és szétszedhető: Hátránya, hogy nem hőszigetelt. Télre nem a legjobb megoldás, mert kevésbé használható, mint a fixen rögzített.

Fixen rögzített: Az oldalai szinte bármilyen ajtótípussal variálhatók. lehet alumínium profilból a váz a tető, de kisebb télikertek esetében lehet műanyag is a szerkezetek, de alumínium külső merevítővel van ellátva statikai szerepe miatt. A mobil télikert árak nem olcsóbbak a fixen épített télikerthez viszonyítva.

Borítás anyaga

Üveg: Több mint 200 féle üveg típus létezik. Hőszigeteltség szempontjából lehet több réteggel is választani. A legnépszerűbb az átlátszó, a katedrál, a biztonsági valamint a reflexiós üveg.

Polikarbonát: Opál, víztiszta, és bronz színekből lehet választani.

Hőszigetelés

A hőszigetelés a télikert árak esetében a két réteg és három réteg üvegezés az általános, hőszigetelési értéket is befolyásolja. Minél több réteg van, annál magasabb a hőszigetelési érték.

Télikert árak. Paraméterekben

Hosszúság, szélesség és magasság. Ezt általában nem kell mélyebben kifejteni, azonban azt érdemes tudni, hogy egy nagyobb télikert fajlagosan azaz négyzetméterenként olcsóbb, mint egy kisebb.

Nyitási módozatok

Az alábbi nyitási módozatok közül lehet választani, melyik mind befolyásolják az árat: nyíló ablak, bukó ablak, bukó-nyíló ablak, erkély ajtó, bejárati ajtó, toló ajtó, toló-bukó ajtó,  kültéri harmonika ajtó. A télikert árát nagymértékben befolyásolja a nyitásmódozatok.

Hőszigeteltség

A legfontosabb tényező hőszigeteltség szempontjából az üvegezés, mivel felületileg ez foglalja a legnagyobb helyet. A hőszigetelt üvegnek rengeteg változata van (több mint 200 féle), ezért mielőtt kiválasztja az üvegezés típusát télikertjébe, azelőtt informálódjon a témában.

Műanyag profilok: 5-8 kamrás profilokból gyártunk legtöbbször, ez alól természetesen vannak kivételek. Érdemes tudni, hogy minél több kamra van, annál magasabb a hőszigeteltség értéke.

Alumínium profilok: Hőhíd-mentes profilokból gyártunk a hőszigeteltségi érték fokozása végett. Előnye a statika, mivel strapabíróbb, masszívabb, mint a műanyag profil. A télikert árak alumínium profilból általában drágábbak a műanyag profilhoz viszonyítva, de a statikai különbség miatt nagy télikertek esetében, nélkülözhetetlen.

Télikert árak. Színekre

Bármilyen fahatású szín és bármilyen RAL szín választható, a vázszerkezethez. Alumínium és alumíniummal erősített műanyag esetében egyaránt.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Árajánlatkérés
Előtető