Alumínium télikert, télikert tető rendszer

Alumínium télikert, alumínium terasz, télikert tető rendszer fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. ISO-val. Belga profilokat használunk.

Alumínium terasz, alumínium tető:

Az üvegezett terek , üvegtetők napjaink építészetének lényeges elemei.

A hőszigetelt télikert, üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. A légzárás és a csapóeső elleni védelem mellett a belső tér hőmérsékletének védelme is fontos. A megfelelően kiválasztott, jó minőségű, hőhídmentes alumínium, műanyag nyílászáró rendszerek korszerű, speciális felépítésű üvegezéssel biztosítják a fűtési-hűtési energia lehető legjobb hatásfokát az épületekben.

Az alumíniumszerkezetű télikertek, üvegtetők esetén a jó hőszigetelés alapfeltétele a hőhídmentes kialakítás.

Alumínium télikert és tető szerkezet.

Télikert fajtái:

Aliver 1000 alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m. Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el. Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű.

aluminium-tető - télikert tető rendszer
alumínium tető
Aliver 1000

Aliver 2000 alumínium télikert tető rendszer

Hőhídmentes tetőrendszer félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek.

aluminium-teto-csatornaval - télikert tető rendszer
alumínium tető csatornával

Aliver 5000 alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 150 mm-es, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

 

alu-teto
Alu tető

Aliver 6000 alumínium télikert tető rendszer

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

 

 

 

nagyobb-teher
télikert tető nagyobb teher

Victorian plus alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ) , a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik. Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése) A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

 

telikert-teto-rendszer
télikert tető rendszer

 

 

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Pergola
Télikert