Alumínium télikertet

Télikert építés

Alumínium télikertet

Alumínium télikertet gyártunk és kivitelezünk az ország egész területén. Alumínium télikert építés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal. ISO minősítéssel gyártunk szerelünk télikertet. Meglátja profi csapattal fog találkozni.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Aluminium télikert”]

Alumínium télikertet

Alumínium télikertet télikertek, üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. Belga profilokat használunk.

Az üvegezett terek, üvegtetők napjaink építészetének lényeges elemei.

A hőszigetelt alumínium télikertet, üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. A légzárás és a csapóeső elleni védelem mellett a belső tér hőmérsékletének védelme is fontos. Alu télikertet. A megfelelően kiválasztott, jó minőségű, hőhídmentes alumínium, műanyag nyílászáró rendszerek korszerű, speciális felépítésű üvegezéssel biztosítják a fűtési-hűtési energia lehető legjobb hatásfokát az épületekben.

Az alumíniumszerkezetű télikertek, üvegtetők esetén a jó hőszigetelés alapfeltétele a hőhídmentes kialakítás.

aluminium-telikert-es-teto-szerkezet
Alumínium télikert és tető szerkezet
aluminium telikertet
harmonika ajtó

Télikert fajtái:

Aliver 1000 alumínium télikertet tető rendszer

Aliver1000-telikert
Aliver1000-telikert

 

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m. Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el. Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű. Alu télikertet. Tovább olvasom>>>

Aliver2000-telikert
Aliver2000-telikert

Aliver 2000 alumínium télikertet tető rendszer

Hőhídmentes tetőrendszer félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek. Alu télikertet.

 

 

Aliver5000-telikert
Aliver5000-telikert

Aliver 5000 tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 150 mm-es, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba. Alu télikertet.

 

 

Aliver6000-telikert
Aliver6000-telikert

 

Aliver 6000  tető rendszer

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.Alu télikertet.

Victorian-Plus-telikert - Alumínium télikertet
Victorian-Plus-telikert

 

 

Victorian plus alumínium télikertet tető rendszer

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ) , a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik. Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése) A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

, , , , , , ,
Előző bejegyzés
Télikertek kivitelezése
Következő bejegyzés
Településen végzett munka